Schilderen

Zon, regen, vorst. Uw kozijnen, deuren en tuinhuis staan voortdurend bloot aan de grillen van de natuur.

> Lees verder
Spuiten

Strakke wanden, plafonds en deuren? Ervaar het verbluffende resultaat van Airless spuiten.

> Lees verder
Kleuradvies

Vermiljoen rood, Pruissisch blauw, ral 9010. Ooit gehoord van Luyckse oker of Bentheimer creme?

> Lees verder
Kalkverf

De trend van de laatste jaren is het toepassen van kalkverf als sfeermaker in huis.

> Lees verder

Beleef het ook!

Aanbevelingen

Familie De Boer uit Zwaag (Bangert-Oosterpolder): "Naar onze volle tevredenheid heb je de keuken geschilderd, we zijn bijzonder tevreden met het resultaat. Je gaat met jouw inzet en vakkundigheid voor een 10, nou die krijg je ook van ons! We zien je graag terug voor een nieuwe opdracht."

Familie De Reus uit Hoorn: "Via internet zijn wij in contact gekomen met Hoornsche Schilderwerken. Laurens spreekt met passie over zijn vak; zijn enthousiasme brengt hij over. Je werkt secuur en netjes. Het houtrot aan onze kozijnen is mooi hersteld. Deze schilder is 100% professioneel en bovendien nog aardig ook! Als rapportcijfer geven wij Hoornsche Schilderwerken een dikke 10."

Familie Van Amson uit Hoorn: "Via Google zijn wij in contact gekomen met Hoornsche Schilderwerken. De doorslag om voor dit bedrijf te kiezen is de presentatie, prijs en de persoonlijkheid van Laurens. Bij de uitvoering van de werkzaamheden heb je met ons meegedacht; erg fijn! Wij bevelen Hoornsche Schilderwerken bij anderen aan vanwege de kwaliteit en goede service. Je verdient een 9!"

Familie Gebremichael uit Hoorn: "Laurens Wessels is 'in' voor zowel grote als kleine klussen en hij denkt goed mee. Daarnaast is hij vriendelijk, werkt netjes en is secuur. Wij geven hem een 9 voor het eindresultaat."

Familie Bankersen uit Hoorn: "De doorslag dat wij kozen voor Hoornsche Schilderwerken is de gedrevenheid van Laurens in zijn schilderwerk. Tijdens de werkzaamheden zag je het huis helemaal opknappen. Hij maakte zelfs de kunststofdelen helemaal schoon! Wij geven Hoornsche Schilderwerken een 10!"

Familie Van Diepen uit Hoorn: "Wij bevelen je aan om je vakwerk, afspraken nakomen, wij vertrouwen je voor 100% en daarnaast heb je ook nog een lekkere vlotte babbel en weet je precies tot hoever je kunt gaan. Rapportcijfer? Ik hoop dat het je niet tegenvalt als we dit waarderen met een dikke 9!"

Familie Kraaijer uit Hoorn: "Met Hoornsche Schilderwerken ben ik in contact gekomen toen ik door het Renoirhof reed en je auto zag staan. Voor het schilderwerk wat gedaan moest worden, wilden we graag meerdere offertes bij verschillende schilderbedrijven opvragen. Daarom heb toen ook bij jou een offerte opgevraagd. Uiteindelijk hebben wij voor Hoornsche Schilderwerken gekozen, omdat je op ons meteen enthousiast overkwam en je ons de indruk gaf van aanpakken te weten. Bij de uitvoering van de werkzaamheden viel het ons op dat je verder kijkt en graag iets extra's doet om het werk nog vollediger af te ronden. Je hebt een raam gewassen. Ook heb je de garagedeur nog even gekit, die ooit door een ander bedrijf was geschilderd. Nog bedankt hiervoor. Hoornsche Schilderwerken beveel ik aan, omdat je enthousiast en betrouwbaar overkomt. Je hebt vakkennis en weet van aanpakken. Tevens hanteer je een gunstig tarief. Ja, wat voor cijfer geef je als het werk goed is gedaan in een snel tempo.... volgens mij een 10! Kan niets bedenken wat voor aftrek van het cijfer kan zorgen."

Familie Klaassen uit Hoorn: "Bij het lezen van de zondagskrant viel ons oog op een artikel over Hoornsche Schilderwerken. De kennismaking met Laurens beviel goed, waardoor wij hem hebben gekozen voor de uitvoering van het schilderwerk aan onze woning. Opvallend was zijn harde werk met een hoge kwaliteit. Dit zijn de redenen waarom wij Laurens aanbevelen aan anderen. Als rapportcijfer geven wij Laurens een 8."

De heer Van der Aar (Zwembad De Waterhoorn): "Doordat Laurens zwembad De Wijzend in Zwaag sponsort, heb ik voor de uitvoering van de werkzaamheden in zwembad De Waterhoorn, een offerte opgevraagd bij Hoornsche Schilderwerken. De doorslag om te kiezen voor Hoornsche Schilderwerken, was het prettige en heldere gesprek met duidelijke (prijs)afspraken. Bij de uitvoering van de werkzaamheden viel op dat Laurens netjes werkt, flexibel is in de uitvoeringstijden en een hoge kwaliteit levert. Hij krijgt van mij een 9!"

Familie Van Bemmel uit Hoorn: "Via een kennis ben ik in contact gekomen met Laurens van Hoornsche Schilderwerken. Bij het beoordelen van het schilderwerk van onze woning, gaf hij een duidelijke uitleg. Zijn enthousiasme en prijs/kwaliteit verhouding gaven de doorslag. Bij de uitvoering van de werkzaamheden viel op dat hij netjes werkt, volgens afspraak en dat hij zich flexibel opstelt. Wij bevelen Hoornsche Schilderwerken aan bij anderen, omdat het schilderwerk en het traject daar om heen ons goed is bevallen. Het werk ziet er prima uit en is goed afgeleverd. Wij geven Laurens een dikke 10!"

Familie De Vries uit Oosterblokker: "Via een stukje in de weekkrant zijn wij in contact gekomen met Hoornsche Schilderwerken. Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden viel het ook de buurtbewoners op, dat er goed en netjes werd gewerkt. Ik beveel Hoornsche Schilderwerken bij anderen aan, omdat Laurens mooi en netjes schildert en aandacht heeft voor dingen die niet meer goed zijn, zoals bijvoorbeeld een verrotte plank. Daarnaast is hij een aardige man. Als rapportcijfer geven wij hem een 9."

Familie Bakker uit Blokker: "Een familielid was goed op de hoogte van de kwaliteit die Laurens Wessels biedt als schilder. De doorslag dat wij hebben gekozen voor Hoornsche Schilderwerk is de manier waarop we samen de klus hebben besproken, de zorgvuldig opgestelde offerte, de referentie-objecten (zie website) en het plezierige contact. Bij de uitvoering van de werkzaamheden viel in positieve zin op, dat Laurens constructief meedenkt over oplossingen voor problemen die zich tijdens het werk manifesteren, zoals bijvoorbeeld houtrot. Waarom wij Laurens aanbevelen aan anderen is dat hij een prima kwaliteit levert en een aardige vent is. Als rapportcijfer geven wij hem een 9! Géén 10, want voor het absoluut volmaakte zijn wij niet geboren."

Familie De Boer uit Zwaag: "Via onze buren zijn wij in contact gekomen met Hoornsche Schilderwerken. De doorslag dat wij voor dit bedrijf kozen, was de vakkundige en complete offerte, tezamen met de persoonlijke toelichting. Laurens heeft, samen met zijn collega, de werkzaamheden zeer vakkundig uitgevoerd. Beiden beschikken over een enorme hoeveelheid kennis en ervaring. Tijdens de dagen dat ze bij ons aan het werk waren, hebben ze ons verschillende tips gegeven om het huidige eindresultaat voor langere tijd te garanderen. Bij twijfel over de kwaliteit van het houtwerk is steeds gekozen om voor zekerheid te gaan en om dit eerst goed aan te pakken voordat er verder werd geschilderd. Hierdoor weet ik dat het schilderwerk de komende jaren in de beste staat blijft. Hoornsche Schilderwerken beveel ik aan, omdat het een zeer professioneel bedrijf is met oog voor de wensen van de klant. Als rapportcijfer geef ik een dikke 9. Uitstekend werk!"

Familie Vlaming uit Hoogkarspel: "Ik ben in contact gekomen met Hoornsche Schilderwerken via zijn oude werkgever Schildersbedrijf Baars uit Grootebroek, waarvoor Laurens heeft geschilderd. Hierdoor had ik al ervaring met Laurens als een uitstekende schilder. Bij de uitvoering van de werkzaamheden viel op dat hij oog heeft voor detail en hier ook wat mee doet. Ik beveel Hoornsche Schilderwerken dan ook aan, omdat ik uitstekende ervaringen heb en anderen hiervan wil laten meegenieten. Als rapportcijfer geef ik hem een 9."