Schilderen

Zon, regen, vorst. Uw kozijnen, deuren en tuinhuis staan voortdurend bloot aan de grillen van de natuur.

> Lees verder
Spuiten

Strakke wanden, plafonds en deuren? Ervaar het verbluffende resultaat van Airless spuiten.

> Lees verder
Kleuradvies

Vermiljoen rood, Pruissisch blauw, ral 9010. Ooit gehoord van Luyckse oker of Bentheimer creme?

> Lees verder
Kalkverf

De trend van de laatste jaren is het toepassen van kalkverf als sfeermaker in huis.

> Lees verder

Beleef het ook!

Specialiteiten

De specialisatie van Hoornsche Schilderwerken splitst zich uit in 4 disciplines: 

1) Schilderen
Buiten
Zon, regen, vorst… Uw kozijnen, deuren en tuinhuis staan voortdurend bloot aan de grillen van de natuur. Juist daarom is professioneel onderhoud noodzakelijk om invloeden zoveel mogelijk te beperken. Hoornsche Schilderwerken onderzoekt grondig de staat van uw hout- én kitwerk. Reparaties aan kozijnen, het vervangen van glaslatten, nieuw kitwerk en het ‘strak in de lak’ zetten van uw houtwerk. Kies voor waardebehoud van uw woning. Kies voor vakkundig onderhoud door Hoornsche Schilderwerken.

Binnen
Het visitekaartje van uw woning is niet alleen de buitenkant. Juist binnenshuis brengt u de meeste tijd door. Vergroot daarom uw wooncomfort met mooi en fris binnenschilderwerk. Houdt u van aardse kleuren, zoals kalkverf? Durft u een wand een trendkleur te geven? Kiest u voor hoogglans binnendeuren of gaat u voor matte kozijnen? Laat u adviseren door Hoornsche Schilderwerken en u kunt rekenen op een professionele uitvoering.

2) Spuiten
Strakke wanden, plafonds en deuren? Ervaar het verbluffende resultaat van Airless spuiten. Daarbij wordt onder hoge druk verf op hout of gips gespoten.  Een fijne nevel zorgt voor een strak en egaal resultaat. Met de Graco Air Assist 395 past Hoornsche Schilderwerken deze ‘state-of-the-art’ spuittechniek toe. Uw voordeel is:

  • strakker resultaat dan met een verfroller
  • met één beweging een dikkere verflaag
  • forse tijdsbesparing
  • kostenbesparend 

3) Kleuradvies
Vermiljoen rood, Pruissisch blauw, ral 9010… Ooit gehoord van Luyckse oker, Bentheimer crème of de kleur Aarde van Vicenza? Zo zijn er duizenden kleuren. En dan is er nog de keuze uit mat-, zijde- of hoogglans. Allemaal met hun karakteristieke eigenschappen. Maar welk kleurenpalet is de sfeermaker in uw woning? Met het schildersoog van de vakman maakt Hoornsche Schilderwerken voor u een kleurenplan, afgestemd op uw wensen en actuele trendkleuren. Geniet van een sfeervol geheel.

4) Kalkverf
De trend van de laatste jaren is het toepassen van kalkverf als sfeermaker in huis. U ziet hiervan tientallen voorbeelden in glossy interieurbladen en gespecialiseerde woonwinkels. Juist met kalkverf is het gebruik van de juiste techniek essentieel voor het verkrijgen van een mooi resultaat. De kennis van een vakschilder van Hoornsche Schilderwerken is daarom meer dan welkom.